Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Халваджиян би шута на Малин Кръстев

отпечатай новината

20.03.2018 14:17 | Видян 2554 пъти

Халваджиян би шута на Малин Кръстев

Много от зрителите и фенове на Господари на ефира са силно озадачени от това, че Малин Кръстев няма роля в сериала Полицаите от края на града. Маги Халваджиян явно е решил да обърне гръб на едно от любимите лица от малкия екран.

На всички им прави впечатление, че всички досегашни водещи на шоуто, а именно – Димитър Рачков, Васил Василев – Зуека, Мария Игнатова, Румен Угрински, Герасим Георгиев – Геро, че дори и Ненчо Балабанов, са част от последния проект на Маги Халваджиян. Интересно е защо Кръстев не е сред избраните от продуцента и този въпрос тормози много от зрителите.

Според някои от тях, Малин е доста скучен образ, а според други просто е прекалено зает с различни постановки в театъра и най-вероятно самият той е отказал да бъде част от проекта заради тежкия си график.

Истината не е ясна, но в сериала участват купища родни звезди. Освен вече изброените, зрителите могат да се насладят на играта на Стефания Колева, Албена Михова, Красимир Ранков, Александра Раева, Кристиян Милатинов и ще много други, Пише Шоу. Маги от крайно време дундурка едни и същи лица, които минаха през всичките му продукции.

Много шум се вдигна покрай сериала, но с първите два епизода не успяха да оправдаят очакванията на многохилядната аудитория.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !