Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Звезди от Игра на тронове и Западен свят пристигат у нас

отпечатай новината

20.03.2018 14:47 | Видян 2529 пъти

Звезди от Игра на тронове и Западен свят пристигат у нас

Hold the door! Актьорите от хитовите продукции на HBO Игра на тронове и Западен свят пристигат за специална среща с българските си фенове тази есен.

Крисчън Найрн, изиграл ролята добрия гигант Ходор във фентъзи сериала, идва за първи път у нас като гост на второто издание на Aniventure Comic Con. Компания му правят Владимир Фурдик (Краля на Нощта) и Джема Уилън (Яра Грейджой).

Всички те ще бъдат част от панела на сериала, където почитателите на Игра на тронове ще могат да им зададат своите въпроси, а освен това ще могат да се срещнат и лично с тях, да се снимат и да получат автограф.

Нашумелият сериал Западен свят с Антъни Хопкинс също ще има свой представител – Анджела Сарафян, която феновете му познават като куртизанката Клементин. Освен в шоуто, където си партнира с Танди Нютън и Ед Харис, киноманиаците със сигурност са я гледали и в Здрач, сериала Mr. Robot, филмите Имигрантът, Обещанието и Параноя. Анджела ще има собствен панел на главната сцена на Aniventure Comic Con, както и срещи за автографи и снимки с фенове в рамките на събитието.

Второто издание на събитието ще зарадва и феновете на косплея, комиксите, компютърните игри. То ще се проведе на 15-ти и 16-ти септември в Интер Експо Център, а билетите вече са в продажба.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !