Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева се избягват

отпечатай новината

20.03.2018 17:45 | Видян 4160 пъти

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева се избягват

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева пропуснаха премиерата на новия български филм Немезис, в който и двамата участват.

Снимачният процес е осъществен във времето, когато бяха влюбена двойка. Отсъствието им от премиерата веднага внесе смут сред останалата част от актьорите, които предположиха, че вероятно не искат да се засичат и затова са предпочели да си спестят срещата с любопитните журналисти, които ще следят всеки поглед между двамата.

Немезис е български филм, реализиран изцяло от български екип и продуциран от българска продуцентска компания, пише Хотарена. Филмът е елегантна смесица от екшън, еротика и хумор. Главната роля е поверена на Мирослав Димитров, който доскоро работеше като оператор и помощник режисьор на чалга клипове.

В края на филма виждаме и Ваня Червенкова. Ненчо има малка роля – на доктор, докато Йоанна е собственик на елитен бутик. Нейна приятелка от детството я отвлича, но е спасена от свой обожател.

Има и друга версия за отсъствието на бившите любовници Балабанов и Драгнева. Отдалеч си личи, че филмът е с много нисък бюджет и изглежда недовършен. Вероятно режисьорът им е близък и те не са могли да откажат участие.

Били са насяно обаче от порнографското изпълнение и решили да си спестят минаването по червения килим, тъй като изпитвали срам от партньорството си с непрофесионални актьори, каквито играят в дълго рекламирания нов филм.

Продуктът изгледаха Златка Райкова, фолкпевицата Рени и журналистката Миглена Ангелова заедно с новия си възлюбен. Най-силно впечатление направи бизнесдамата Ваня Червенкова, която извади вид на най-голямата звезда. Видяхме още фолкпевицата Антонина и Марина Кискинова, които играят майка и дъщеря в Немезис.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !