Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Още една афера на Тръмп с модел на Playboy

отпечатай новината

21.03.2018 12:19 | Видян 2304 пъти

Още една афера на Тръмп с модел на Playboy

Бившият модел на мъжкото списание Playboy Карън Макдугъл се обърна към Върховния съд на Лос Анджелис, щата Калифорния, с искане да бъде освободена от задължението да не разкрива публично информация за предполагаемата ѝ интимна връзка с Доналд Тръмп преди повече от 10 години, предаде БГНЕС, позовавайки се на информация на The New York Times.

Жалбата е насочена срещу медийна компания American Media и нейното издание National Enquirer, платило 150 000 долара на бившия модел на Playboy за изключителното право да публикува нейните истории. Адвокатът на ищеца Питър Стрис посочва, че National Enquirer така и не е публикувал материали за съпружеската измяна на Тръмп и е платил пари, за да не се допусне това и да принуди Макдугъл да мълчи.

Първите откровения на Макдугъл за връзката ѝ с Доналд Тръмп, която била консумирана след като милиардерът се оженил за третата си съпруга Мелания, се появиха в изданието New Yorker. Приятелят на Карън Джон Кроуфърд предал на New Yorker шест написани на ръка листа, в които Макдугъл описва как се е запознала с Тръмп и какви са били отношенията ѝ с него.

Двамата се запознали на празненство в имението на Playboy през юни 2006 година. Разменили си телефоните и започнали да общуват. След това се видели насаме в бунгало на хотел в Бевърли хилс.

"Бях толкова развълнувана! Харесаха ми умът и очарованието му. Такъв учтив мъж", пише Макдугъл. Двамата си поговорили около два часа, после "се съблекли и се заели със секс". След това Тръмп предложил пари на младата жена, но тя отказала. "Погледнах го и почувствах разочарование. И казах: "Не, благодаря, не съм такова момиче".

Малко преди президентските избори The Wall Street Journal съобщи, че приближеният на Тръмп Дейвид Пекър е платил на Макдугъл 150 хиляди долара, за да си мълчи за отношенията си с президента. По-късно същото издание съобщи, че адвокатът на Тръмп Майкъл Коен е платил 130 хиляди долара на бившата порноактриса Стефани Клифърд, известна с артистичния си псевдоним Сторми Даниелс, за да не говори за връзка с Тръмп.

Източник: actualno.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !