Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Калифорнийка ще прави тортата на Хари и Меган

отпечатай новината

21.03.2018 12:49 | Видян 1651 пъти

Калифорнийка ще прави тортата на Хари и Меган

Истерията около най-чаканата сватба на годината – на принц Хари и Меган Маркъл продължава. След като стана ясно, че актрисата може да носи диамантената тиара на лейди Ди, сега се заговори и каква ще бъде тортата на тържеството.

Двамата са избрали тя да бъде с пролетна украса и да е направена от калифорнийска сладкарка, работеща в Лондон, предадоха световните информационни агенции.

Двойката поръча на шеф Клеър Птак да приготви „торта с лимон и сироп от бъзов цвят, която ще съчетава вкусовете на пролетта, покрита с маслен крем и украсена със свежи цветя“, написаха от двореца Кенсингтън в Twitter.

В съобщението пише и, че Маркъл преди е интервюирала Птак, „която се фокусира върху използването на сезонни и органични съставки в тортите си“, за бившия си лайфстайл блог, който беше закрит миналата година.

Птак каза в Instagram, че е „развълнувана“ от поръчката да направи сватбената торта на двойката. „И двамата споделят толкова много еднакви разбирания по отношение на произхода на храната, устойчивостта, сезонността и, разбира се, вкуса ѝ!“, написа тя.

Клеър Птак е родена в Калифорния, САЩ, и работи в ресторанта Chez Panisse в Бъркли под ръководството на шеф Алис Уотърс, преди да се премести в британската столица.

Започва бизнеса си в квартала Хакни в източната част на Лондон, където продава домашно приготвени сладкиши на щанд. През 2010 г. отваря собствената си пекарна Вайълет, която се намира на същото място.

От Кенсингтън съобщиха, че принц Хари и Меган Маркъл „очакват с нетърпение да споделят тортата“ с техните гости на сватбеното тържество на 19 май в Уиндзорския замък.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !