Злати бута Благо на токчета

С високи токчета и вечерна рокля разхожда бебето си...

Камелия: Нямам приятелки сред...

„Нямам приятелки в попфолка, имам само много добри...

Любов и скандални разкрития в Пролетен сняг

отпечатай новината

21.03.2018 13:50 | Видян 628 пъти

Любов и скандални разкрития в Пролетен сняг

След големия успех на Теменужки през март, на 27 март излиза новата книга на Сара Джио.  Пролетен сняг е роман за любов, загуба, скандални разкрития и изкупление на фона на необичайно природно явление.

Книгата ще се хареса на почитателките на Нора Робъртс и Уна-Мери Паркър. Авторката Сара Джио е бестселърова авторка на романтични четива, публикувани в над 27 страни и покорили класациите в САЩ, Норвегия, Русия, Полша, Турция.

В началото на писателската си кариера тя се опитва да съчетава писането на романи с ангажиментите си като журналист. Автор е на множество статии за Ню Йорк Таймс, Мари Клеър, списанието на Опра Уинфри и много други дамски списания и сайтове.

Освен това няколко години води две успешни рубрики на „Глемър“: за здравословен начин на живот и фитнес и за взаимоотношения. В крайна сметка решава да се посвети на книгите и семейството си.

Сара живее в Сиатъл с тримата си синове и в момента е много щастлива, защото освен всичко останало, вярва, че е срещнала мъжа на живота си. Ето и за какво се разказва в книгата: Сиатъл, 1933 г. Самотната майка Вера Рей целува тригодишния си син Даниъл за лека нощ и с неохота тръгва за работа.

Не й се иска да го оставя сам, но се налага да поема нощни смени, за да ги издържа. На сутринта – въпреки че е началото на май – земята е покрита с пухкав бял сняг! Капнала от умора след тежката смяна, Вера се прибира и с ужас установява, че синът й е изчезнал.

Намира любимата му плюшена играчка навън, но снегът е заличил всички следи...Сиатъл, 2010 г. Журналистката Клеър се опитва да се съвземе след спонтанен аборт, който я отдалечава от съпруга й.

На сутринта на втори май с изненада открива, че градът е покрит със снежна пелерина. Шефът й възлага да отрази необичайното природно явление – снежна буря през пролетта. Подобна е връхлетяла за пръв път Сиатъл на същия ден преди седемдесет и седем години.

Докато се рови из архивите, Клеър попада на неразкритото отвличане на Даниъл Рей. Тя вярва, че ако разреши случая, ще може да вземе и собствения си живот в ръце. Двете с Вера обаче ще се окажат свързани по неподозиран начин...

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !