Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Наталия от Откраднат живот: Получих предложение за брак на плаж в Нова Зеландия

отпечатай новината

21.03.2018 13:16 | Видян 2805 пъти

Наталия от Откраднат живот: Получих предложение за брак на плаж в Нова Зеландия

Актрисата от хитовия сериал на Нова ТВ Откраднат живот – Дария Симеонова, разказа в ефира на На кафе за романтичното предложение за брак, което е получила в навечерието на Коледа. Годеникът й Антон я попитал дали ще се омъжи за него по време на разходка по екзотичен плаж в Нова Зеландия. Тя разказа за щурите приключения, които двамата са имали по време на няколкоседмичната си екскурзия до Нова Зеландия и островната държава Вануату. Дария и годеникът й скочили с парашут от 5000 метра височина, люлели се над огромна бездна със съоръжение, наречено суинг, ходили и на рафтинг.

Кога се случи годежът ти?
Ами на 24 декември миналата година получих пръстен. Годеникът ми Антон не е от нашата гилдия, но проявява разбиране към актьорската професия. Той е мениджър партньорства в един от най-големите образователни сайтове в България. Истината е, че понякога хората, които не са от гилдията ни, понякога не ни разбират.

Как дойде предложението?
Изобщо не очаквах и много се панирах. Аз съм свободолюбив човек, но не съм против брака. Стана на едно много хубаво място. Обиколихме страшно красиви места, на втория ни ден от заминаването ни отидохме на един уникален плаж. Цялото небе и морето, всичко беше много красиво, романтично и любовно.. На два метра от мен той хвърли една пръчка в морето и докато вече беше написал на пясъка в морето "Ще се ....". И извади пръстен от джоба си..

Нова Зеландия може би много паства на теб като място? Какво пробвахте там?
Освен, че скочихме с парашут от 5000м. височина. Скочихме и с едно нещо, което се казва "Суит" - нещо като голяма люлка, с което се кача над пропаст. Бяхме и на рафтинг, посетихме пещери, плажове, отидохме в един планински град.

А хората харесаха ли ви, освен красивата природа?
Много ми хареса. Аз него едва го върнах от там, той иска да живее там /смее се/. Хората имат прекрасен темперамент и манталитет. Много са искрени и са готови да ти помогнат във всеки един момент.

В сериала Откраднат живот май черни облаци надвисват над семейството ви?
Калин и Наталия ги чакат трудности, които ще подложат взаимоотношенията им на изпитание. В такива моменти човек си проличава доколко е силен, доколко може да се справи. Аз ще съм силна, после той... На мен много ми харесва, това което предстои в сериала. Като цяло аз ще дърпам каручката, но и той няма да остане безучастен..

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !