Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Наско Месечков продуцира онлайн риалити за танцьори

отпечатай новината

21.03.2018 18:08 | Видян 2608 пъти

Наско Месечков продуцира онлайн риалити за танцьори

Професионалният танцьор Атанас Месечков стартира свой онлайн проект в търсене на следващата звезда на дансинга. От позицията на продуцент и водещ, Наско, познат на по-паметливите зрители от Dancing Stars и Big Brother, вече излъчи първия епизод на своето риалити шоу Dancelikeastar. Серията бе проследена в YouTube от 3900 зрители, с което отбеляза рекорд по гледания на подобен тип предаване.

С участие в шоуто се разписват 11 ентусиасти, сред които измежду които - солови артисти, професионални двойки и цели танцови формации, а кастинга за предаването Месечков съчета с работата си по филма „Привличане“. За продукцията той обедини сили с Яна Маринова, а резултатът от репетициите им за пореден път превърна актрисата в богиня на дансинга на големия екран.

Според регламента на Dancelikeastar, класирането на участниците ще бъде сумарно от оценките на журито, в което влиза и друга известна хореографка - Кремена Илиева, както и на публиката, която гласува чрез Facebook страницата. Същинският финал и награждаването на победителите, ще се проведат точно след месец - на 21 април в столична зала, а до тогава ще се излъчат и останалите 6 епизода от шоуто. Пропусналите своя шанс за участие в първия сезон, могат да се явят на вече стартиралите кастинги за второто издание. То ще започне да се излъчва през септември.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !