Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Вижте клипа който всички сайтове свалят

отпечатай новината

21.03.2018 17:49 | Видян 2673 пъти

Вижте клипа който всички сайтове свалят

Българи празнуват в Courchevel… Moët се лее на фона на „Шушана“ !!!

Гледайте и плачете! Българи празнуват леейки шампанско за над 40 000 евро на френските Алпи под звучите на песента „Шушана“.

Това съобщава таблоидът „Топ Преса“.

Заведението е известният гръцки ресторант „Намос“, а мястото е френският ски курорт един от Топ 5 на света – Courchevel. Марката на шампанското както се вижда е Moët, а в това заведение бутилката се предлага за 350 евро за един брой.

Основното действащо лице по информация на „Топ Преса“ е Владо Вутов, сина на един от най – богатите българи Цоло Вутов. Той участва в изграждането на доста инфраструктурни проекти, един от който е магистрала „Струма“. Ако ви е любопитно как изглежда Роман Абрамович, Наоми Кемпбъл, Дейвид Бекъм или Джордж Клуни в ски екип, посетете френския диамант Куршвел.

Има една подробност, която да вземете предвид – курортът е диамант във всяко едно отношение, особено когато си плащате сметките. Според класация на британско издание Куршвел е най-скъпият курорт в Европа. Квадратният метър там струва 36.9 хил евро, за влекове давате 216 евро седмично, а най-достъпната бира е 12.50 евро. Куршвел има репутацията и на най-добрия ски курорт в света. Можете да бъдете спокойни и уверени и да плачете от радост че парите от Вашите данъци се харчат правилно.

Клипа может да видите ТУК !!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !