Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Концерт на Дейвид Гарет няма да има

отпечатай новината

22.03.2018 10:40 | Видян 1137 пъти

Концерт на Дейвид Гарет няма да има

Класическият концерт на Дейвид Гарет с пианиста Жулиен Куентин, който трябваше да се състои на 4 февруари в зала 1 на НДК, окончателно се отменя. В края на януари музикантът внезапно заболя от дискова херния и освен в София отложи за неопределено време гостуванията си в общо 25 европейки града, а графикът на турнето му непрекъснато търпи промени.

Трябваше да бъде организирана нова дата, но се оказа, че единствената възможност Гарет да гостува с класическата си програма в София е през 2020г., обявяват неговите мениджъри. Причините са вече планирания и натоварен график на музиканта през следващите месеци и неяснота за здравословното му състояние.

„Пренасрочване за такъв дълъг период е неприемливо и не е в интерес на българската публика“, смятат организаторите от BG Sound Stage и обявиха канселиране на концерта. Всички билети могат да бъдат върнати от мястото, от което са закупени.

Ако са взети онлайн с кредитна карта, пропуските трябва да бъдат изпратени до централния офис, а ако са получени с наложен платеж – феновете трябва да върнат билетите по пощата, придружени с банкова сметка за възстановяване на сумата. Краен срок за връщане на билетите е 25 август 2018 г.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !