Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Джъстин Бийбър свободен, завъртя главата на блондинка

отпечатай новината

22.03.2018 14:32 | Видян 2180 пъти

Джъстин Бийбър свободен, завъртя главата на блондинка

Джъстин Бийбър не успя да стои дълго самотен след раздялата със Селена Гомес. Макар и официално да не се бяха събрали, папараци неведнъж ги засичаха заедно, а Джъстин дори покани Гомес на сватбата на баща си.

Все пак след хубавите преживелици, двамата решиха да си дадат пауза от интимните отношения. Фотографи засякоха певицата доста напълняла да се забавлява в компанията на приятели на яхта. Промяната в теглото ѝ може да е заради раздялата с Бийбър, но може да е и следствие на болестта ѝ.

Затова пък Джъстин бе забелязан да изкарва доста време със сестрата на модела Аби Чемпион – Баскин. Джъстин явно не е страдал дълго след раздялата и само седмица по-късно бе забелязан с новата си приятелка, пише OK Magazine. С нея по-рано се е срещал и синът на Арнолд Шварценегер – Патрик.

Отначало Джъстин и Баскин били забелязани заедно в клуб Roxy в Лос Анджелис, където имало концерт на Крейг Дейвид, а после певецът и моделът се уединили.

Според източници двамата имали влечение един към друг. Те често се забавлявали заедно. Миналата седмица също посетили няколко клуба и после си тръгнали заедно. Джъстин и Баскин се чувствали комфортно в компанията си. Те се смеели, веселили се и флиртували, пише още изданието.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !