Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Кристин Илиева се нуждае от кръв, дарете!

отпечатай новината

23.03.2018 10:37 | Видян 2460 пъти

Кристин Илиева се нуждае от кръв, дарете!

Моделът Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна преди малко повече от седмица, вече се възстановява. Красавицата е излязла от медикаментозна кома, а към момента се готвят няколко операции на краката ѝ, които бяха пострадали най-тежко при удара.

Това е и причината семейството на Илиева да призове приятели и фенове да дарят кръв преди хирургическите интервенции, пише Dnes.bg.

„Скъпи приятели и познати, хора с добри сърца. На Криси ѝ предстоят операции за възстановяване на крачето и по тази причина се обръщам към всички вас с молба да дарите кръв в нейна полза. Без значение от кръвната група. Кристин Цветозарова Илиева, за операции болница ВМА – Реанимация.

След даряването ви издават документ, който е необходимо да бъде представен в болницата. За да не ви затруднявам излишно, снимайте или сканирайте бележката и я изпратете на личната ми поща shamy@abv.bg. Знам и вярвам че Криси, както и семейството ни, има много приятели и хора които ни обичат, така че смирено ви моля за помощ!

Бог да е с всички нас. Благодаря ви! За тези които са от София, моля кръводаряването да става във ВМА по възможност“, написа майката на момичето в социалните мрежи.

Кристин пострада при катастрофа край село Българене, Плевен, след като пътува заедно с Дивна по пътя Русе-София.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !