Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Клои Кардашиян позира по дантелено бельо и бременен корем

отпечатай новината

25.03.2018 09:12 | Видян 2688 пъти

Клои Кардашиян позира по дантелено бельо и бременен корем

Сестрата на Ким Кардашиян – Клои, която също е риалити звезда и прави всяка секунда от живота си публично достояние, публикува провокативни свои снимки в Инстаграм. Бременна в деветия месец, тя позира по дантелено бельо заедно с приятеля си - баскетболиста Тристан Томпсън. 

„Да бъда бременна винаги ми е било мечта. Въпреки че 9 месеца ги усещам като цял живот, докато чакам пристигането на момиченцето си, всъщност е като миг в голямата картина на живота. Знам, че коремът ще ми липсва много, когато тя вече е тук, затова трябваше да уловя красивия процес, какъвто е бременността, за да мога винаги да се връщам към това време. Благодаря ти, Саша Самсонова за тази специална фото сесия“, написа бъдещата майка.   

Профилът на Клои в социалната мрежа действително изобилства от „бременни“ снимки. Не е ясно какви точно реакции е очаквала моделката, която заедно с Ким върти и моден бизнес, но коментарите в мрежата са повече от противоречиви.

 „Сериозно, има ли изобщо нещо в живота на семейство Кардашиян, за което да имат прилична снимка? Такава горда семейна снимка – едва облечена, в леглото, бременна, с гаджето, което би споделило с нея всичко, но не и сватбен пръстен“, пита потребител на социалните мрежи.  

„Защо някой си мисли, че имаме нужда да виждаме това?“, пише възмутена жена. „Това, че са бременни, не може да ги спре да показват телата си. Вниманието е адски наркотик“, добавя друга.   Някои пък се съмняват, че Клои изобщо е бременна. Твърдят, че коремът ѝ бил също толкова голям и преди месеци, а тя била платила на баскетболиста да твърди, че бебето е негово и „да я гледа в корема с обожание“.  

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !