Гала гони Стефан след ВИП Брадър

Гала била бясна на мъжа си Стефан и се чудела дали да не...

Милен Цветков започва работа при Слави

Милен Цветков, чието предаване отпадна от ефира на Нова...

Мегз отпраши за Тайланд

отпечатай новината

26.03.2018 11:05 | Видян 793 пъти

Мегз отпраши за Тайланд

Последната приумица на топ дизайнерката Мегз е да снима последната си колекция в Тайланд.

От два дни красавицата занимава феновете си с предстоящото й пътуване. От стори в инстаграм профила й,  тя накара всички да познават дестинацията, за която ще пътува и обеща да донесе магнитчета на всички познали. Каканашева още направи последователите си част от стягането на багажа й и самото пътуване до летището.

Тя пусна живо видео, на което ципът на куфарът й се скъса в последния момент, а тя закъсняваше ужасно много за полета. Накрая успя да хване полета буквално в последните минути, като беше видимо притеснена. Тя още не пропусна да спомене, че и преди е изпускала полети.

Не е ясно кой прави компания на Мегз по време на пътуването й. От историите й в инстаграм се вижда, че красавицата пътува с голяма компания, сред която е и милионерския наследник Иван Динев.

Компанията изглеждаше в прекрасно настроение въпреки стресът, който Каканашева им докара със закъснението си. Смеейки се те казаха, че много ги е ядосала, а тя обеща да бъде по-отговорна занапред и че ще снима всичко за феновете си.

източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !