Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Евтим Милошев отглежда сина на Рачков

отпечатай новината

26.03.2018 14:26 | Видян 4500 пъти

Евтим Милошев отглежда сина на Рачков

Те са двама бащи и 11-годишно момче, разумно като голям човек. Димитър Рачков-младши е плод от любовта на прочутия комедиен актьор Димитър Рачков с хубавата и талантлива Христина Апостолова.

Преди години синът плавно преодолява шока от раздялата на биологичните си родители и когато майка му заживява с новата си любов  - продуцента Евтим Милошев, приема пастрока си като втори баща. Нещо повече. Малкият Митко е звезда в хитовия лекарски сериал „Откраднат живот”, чийто създател е Милошев, а татко Рачков получава малка роля на безотговорен мъж, който оставя момчето си в социален дом и то по-късно е осиновено от главната сестра Жекова (пресъздавана от Мартина Вачкова).

„Тази роля е направена точно за мен”, радва се малкият актьор, който сам измолил от продуцента да му я даде. Радостта му обаче не трае дълго.
Идилията е помрачена от неприятен факт. Димитър Рачков-младши, който учи във френския лицей, е влошил успеха си в училище. Явно ангажиментите в „Откраднат живот” и изтощителните снимки са изяли от времето, необходимо да учи и да пише прилежно домашните си. Семейният съвет, тоест любовния триъгълник Рачков, Христина, Милошев се събира и след кратки дебати решават временно да замразят ролята на героя му, докато не си оправи оценките в бележника.

Това че Евтим Милошев отглежда синът на някогашния си съперник Рачков няма никакво значение. Между културни хора проблемите се решават именно така. А тъй като първите серии са заснети предварително, липсата му ще се усети по-късно, пише "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !