Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Йелена Карлеуша похвали Гери-Никол

отпечатай новината

26.03.2018 14:41 | Видян 2976 пъти

Йелена Карлеуша похвали Гери-Никол

Зимният курорт Копаоник за трета година бе домакин на MUSIC WEEK 2018. Фестивалът за кратко време стана едно от най-популярните музикални събития в региона.

Сръбската звезда Йелена Карлеуша буквално взриви публиката във ВИП залата на Grand Hotel. Пред повече от 2000 души поп дивата изнесе истински шоу пърформанс. Съпругата на футболната звезда Душко Тошич (ФК Бешикташ), пя и танцува повече от два часа и доказа, че наистина е най-провокативната медийна личност на Балканите.

По време на изпълнението на хита си Ide maca oko tebe, Карлеуша покани на сцената млад мъж, който съблече, а зрителите подкрепиха смелчагата със силните си аплодисменти. През миналата година Йелена пусна дуетното си парче с Азис O.S.T.A.V.L.J.A.M.T.E, което предизвика истински фурор в Сърбия.

Песента има почти 29 000 0000 гледания в платформата YouTube и продължава да бележи рекорди. „Азис е изпълнител, който много обичам и ценя. С удоволствие слушам неговите песни и обожавам гласът му. Аз го потърсих, за да направим този дует и той беше въодушевен от идеята. Дойдох в България и записахме песента за около час работа в студиото. С него се работи много лесно, защото е голям артист“, сподели балканската сензация.

Облечена в тоалет от последната колекция на Версаче, Йелена посрещна журналистите преди участието си на MUSIC WEEK 2018 и даде ексклузивно интервю за предаването Папараци по bTV.

„Очаквам покана от България и ще ви гостувам с удоволствие. Обичам българската музика, а вашите певици са изключително красиви и изглеждат като световни топмодели. Музикалната ви продукция е наистина на световно ниво“, категорична бе русата дива.

Карлеуша призна, че е голям фен на Гери Никол, а най-много й допадат песните и стайлинга на родната аренби звезда. „Записвам песни и подготвям нов музикален албум. От месец юли стартира моето турне в различни балкански градове. Големият спектакъл ще бъде на стадион Ушче в Белград през 2019 година. Очаквам да има повече от 100,000 души на концерта. Използвам случая да поканя и българските си фенове“, заяви Йелена Карлеуша.

MUSIC WEEK 2018 се организира за трета поредна година в партньорство с MK Mountain Resort и Sky Music, а събитието събира най-популярните музикални звезди от региона като гарантира незабравимо преживяване на всички посетители.

Специално за фестивала, спортния център на Grand Hotel Kopaonik става специална  VIP зала. По този начин балканските музикални звезди имат по-близък контакт с публиката, а феновете буквално са на една ръка разстояние от своите любимци.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !