Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Златка Райкова показа годежния пръстен

отпечатай новината

26.03.2018 15:42 | Видян 3535 пъти

Златка Райкова показа годежния пръстен

"Не мога да кажа, че нещо се е променило за тази една седмица, просто изживяхме един хубав момент." Това заяви в На кафе Златка Райкова. Тя пристигна заедно с годеника си Георги Валентинов.

БЛИЦ припомня, че ММА боецът предложи на половинката си на живо в ефир по време на предаването Като две капки вода. Шокираната блондинка не бе заподозряла нищо и се разтрепери на сцената. Тя прие и в момента двамата са на върха на щастието.

"Исках преди месец да ѝ предложа, след един мой двубой в Дубай. Мислех след боя да я поканя в клетката, но така се случиха нещата, че загубих и нямаше ситуация. Къде вече да я чакам, бях взел пръстена и реших да е в предаването. Обадих се на продуцентите. Те веднага прегърнаха идеята", призна Валентинов.

Гала помоли Райкова да ѝ покаже пръстена, за да му се порадва. Плеймейтката набързо призна, че все пак бижуто ѝ е голямо. Неприятната новина все пак не я притеснявала, добави тя.

"Пръстенът ѝ е малко голям, но много го харесахме, а нямаше по-малък размер", добави Валентинов. Майката на Златка - Виктория, се включи на живо от Ирландия, където живее:
"Георги се обади да ми разкаже сценарият, който е надробил. Поиска ми разрешение и аз веднага казах "Да". Бях съгласна. Познавам добре Георги нищо, че го виждам веднъж - два пъти годишно. Това, което знам за него е само положително, Нямам забележки, харесвам го и заслужава да влезе в нашето семейство. Готова съм и за внучета", призна тя.

Виктория обеща в най-скоро време да се прибере и да са си заедно. "Мислим за бебе, но в момента и двамата сме много ангажирани, особено тя", обясни Валентинов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !