Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха

Поп певицата Кейти Пери и актьорът Орландо Блум скоро ще...

Най-големият круизен кораб акостира в...

Симфония на моретата от Ройъл Карибиън Интернешънъл е...

Виктор Ангелов 10 години лъже жена си

отпечатай новината

26.03.2018 15:57 | Видян 2745 пъти

Виктор Ангелов 10 години лъже жена си

Шеф Виктор Ангелов, който сипе закани и упреци в най-новото кулинарно шоу Хелс Китчън, живее без брак с ученическата си любов. Въпреки че от 10 години планират да се вземат с половинката си законно, все не им остава време за това.

„Още не сме се оженили. Истината е, че го планираме, от години имаме желание, но още не сме решили как да стане – все отлагаме. Лъжа жена си толкова време, трябва наистина да го направим“, споделя готвачът с лют нрав.

За булката Наталия това ще е втори брак. „Ние се познаваме от 13-14-годишни, бяхме съседи в столичния квартал Люлин, където сме отраснали“, спомня си шеф Ангелов. Двамата били просто приятели, но между тях прехвърчали искри.

След това години наред не поддържали връзка. Наталия се омъжила за друг, но не била щастлива, пише седмичник. Тя страшно се разочаровала от съпруга си и решила да го напусне, въпреки че има две деца от него. В тези трудни моменти опора ѝ бил Виктор Ангелов, а тя често плачела на неговото рамо. В един момент открили, че се обичат, и от тогава са заедно.

С днешна дата двамата са щастливи, макар и без подпис, а освен за двете деца на Наталия от първия ѝ брак, готвачът се грижи и за своето хлапе, плод на голямата любов с половинката му.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !