Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Първи скандал между Светлана и Гущеров

отпечатай новината

26.03.2018 17:44 | Видян 3791 пъти

Първи скандал между Светлана и Гущеров

Първият скандал между Светлана Василева и Християн Гущеров е налице. Бъдещите съпрузи имат разногласия за датата на сватбата си.

Християн вече е готов за втори брак, макар само от няколко дни да е разведен с бившата си съпруга - Мария, пише ПИК. Гущеров предложил да сключат брак на рождения му ден - 12 юли, докато тя настоявала да бъде през юни.

"Даже ми беше предложил да сключим граждански брак на следващия ден след развода. Но аз му казах, че искам да изчакаме още малко, да си направим истинска сватба", поясни плеймейтката пред Венета Райкова.

Тя коментира и писанията, че с младия Гущеров са в конфликт с неговия баща Добромир Гущеров.

"Аз живея с този човек и не ми харесва как го нападат. Аз съм свикнала да чета за себе си всичко, но за него... Пишат как бил зависим от баща му... Имам един въпрос: тези, които ги пишат, следят банковата сметка на Християн и баща му ли? Християн си има негов бизнес, той е голям човек, зависим е единствено и само от себе си. Аз се разбирам прекрасно с майка му, с баба му, с баща му още не се познавам, защото той живее в чужбина", обясни бъдещата булка.

Сватлана и Християн се сгодиха през януари, като на ръката ѝ блести пръстен с един голям диамант и много малко скъпоценни камъни около него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !