Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Бившата любовница на Доналд Тръмп му обяви война

отпечатай новината

26.03.2018 17:13 | Видян 2976 пъти

Бившата любовница на Доналд Тръмп му обяви война

Сторми Даниелс, порно актрисата, която твърди, че е правила секс с Доналд Тръмп по време на брака му с Мелания, има доказателства за скандалната афера.

Това намекна тя в телевизионно интервю в предаването 60 Minutes.

Даниелс направи смущаващи разкрития за Тръмп по време на телевизионната си поява. Тя твърди, че е правила секс с настоящия Президент през 2006-та, малко след като Мелания Тръмп е родила син на съпруга си.

Доналд уверил порно звездата, че не бива да се притеснява да прави секс с него без презерватив. Той обяснил, че с Мелания не са интимни и дори спят в отделни стаи. Тръмп засипвал блондинката с комплименти и дори й казал, че е умна и красива и му напомня на дъщеря му Иванка. Бизнесменът имал желание контактът с Даниелс да се повтори, но така и не стигнали до това.

Когато аферата приключила, през 2011-а хора на Тръмп са заплашвали звездата от филмите за възрастни, твърди тя.

“Намирах се на един паркинг и отивах на фитнес с малката ми дъщеря. Тъкмо се пресягах да си взема нещата от задната седалка и един мъж се приближи към мен. Каза ми: “Остави Тръмп на мира. Забрави тази история.” След което се наведе, погледна дъшеря ми и каза: “Много хубаво малко момиченце. Би било жалко, ако нещо лошо се случи с майка й.” След което си тръгна.”

На въпрос дали разполага с доказателства като снимки, клипове или есемеси от Президента, Сторми Даниелс отговори, че е посъветвана от адвоката си да не разкрива такава информация.

Самият адвокат пък се закани в Туитър, че проблемите за Доналд Тръмп едва сега започват.

“Тази вечер не е краят. Това е само началото” – написа Майкъл Авенати.

По време на излъчването на тв интервюто с Даниълс, Мелания Тръмп не е била със съпруга си във Вашингтон, а е останала във Флорида.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !