Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анастейша разголи душа и най-вече тяло в денс-шоу

отпечатай новината

28.03.2018 10:48 | Видян 2384 пъти

Анастейша разголи душа и най-вече тяло в денс-шоу

49-годишната американска звезда Анастейша участва в италианския вариант на световния танц-формат Strictly Come Dancing, който се казва Танцувайки със звездите (Ballando con le stelle) и първата ѝ поява на подиума бе абсолютно запомняща се - съобщава Qui.

Причината: При своето изпълнение във вихъра на салса тя изобщо не следва каноните на хореографията, а по-скоро прилага гимнастическия си талант и през цялото изпъление се катери и прескача своя партньор Майкел Фонт (41).

Заемайки повече от предизвикателни пози.
     
Фонт не може да повярна какво му се случва, изглежда изключително напрегнат и малко объркан. Анастейша му се нахвърля агресивно, страстно и всеотдайно.

Не бива да забравяме - Анастейша е на 49 г. и е само 157 см висока!

Много млади момичета на по 20 години не биха могли да се раздават толкова фанатично и увлекателно.
     
Това не е първото участие на певицата в този формат: преди две години тя грабна и британските зрители, като участва в цялото състезания.

За съжаление италианската публика няма да има тази възможност, защото това нейно участие е просто гастрол и тя участва само в това шоу.

Жалко, че нас това риалити шоу не намира достойни продуценти и не се появява на екрана от доста време, макар че по света е най-гледаният формат, който оставя далеч назад пошли предавания като VIP Brother.

Огнен финал, който оставя Фонт почти без дъх и той остава вкопчан в партньорката си още няколко мига, след като музиката вече е отзвучала.

Снимки от представлението на Анастейша може да видите в Галерията!

Източник: temaonline.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !