Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Мегз се разголи в Тайланд

отпечатай новината

29.03.2018 12:16 | Видян 1890 пъти

Мегз се разголи в Тайланд

Красавицата не спира да качва снимки и истории в инстаграм профила си, с които осведомява феновете си за ежедневните си занимания. Каканашева беше на водопади, катери се по скали, язди слон както повечето ни звезди, които посещават подобни дестинации. Опита всичко възможно от местната кухня и дори си изобрети съвсем сама стойка за снимане, която гордо всеки ден показва на феновете си.

Амбициозното миньонче, което до скоро се правеше на много срамежливо също се показа за пръв път по бански в социалните мрежи. Мегз показа завидна фигура, а феновете й я заливат с комплименти. Изглежда тя вече няма проблем с килограмите и се чувства отлично.

На едно от сторитата й, обаче, много ясно могат да се забележат зърната й. Изглежда красавицата не е обърнала внимание, или пък го е направила нарочно.

И все пак сравнение с порно скандалите и голите снимки на останалите звезди от родния ни хайлайф, Каканашева е дори изостанала. Трябва да отбележим още, че новият бюст на Мегз е невероятно естетически издържан и гледката е много красива.

 Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !