Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Коя холивудска актриса ухапа Бионсе?

отпечатай новината

29.03.2018 12:53 | Видян 1833 пъти | Гласували 1

Коя холивудска актриса ухапа Бионсе?


Да, това е най-актуалният въпрос в момента, на който всички известни личности в Холивуд и медии отвъд Океана търсят отговор. При това темата е толкова гореща, че почти няма звезда, която да не се е изказала по въпроса. Всичко започна от интервю на Тифани Хадиш за GQ, в което тя разказва за случката с въпросната актриса, чието име обаче никой не иска да оповести.

Инцидентът станал по време на парти в клуб в Лос Анджелис и въпросната актриса отишла до Бионсе и най-безцеремонно я ухапала по лицето. „Можеш ли да повярваш, че тази кучка току-що ухапа Бионсе – ми каза една от приятелките й. Към края на партито аз самата отидох при Бионсе и я попитах дали наистина я е ухапала, при което тя каза – Да! Отговорих й, че със сигурност ще изяде боя тази вечер, но Бионсе каза – Не, Тифани, не говори така. Тази кучка е надрусана. Дори не е пила алкохол, просто става въпрос за много наркотици. По принцип не се държи така, затова не се притеснявай и се успокой“, разказва в интервюто Тифани Хадиш, която обаче отказва да каже коя е актрисата.

Е, сега всички я търсят. Дори продуцентът на „Американска криминална история“ Райън Мърфи се включи в дискусията с предложение за нов сезон на шоуто, който да се казва „Американска криминална история: Кой ухапа Бионсе?“

„Не мога да повярвам, че ми задавате този въпрос. Как може да си помислите, че Дженифър Анистън е в състояние да ухапе някой по лицето“, пък бе възклицанието на говорителката на Дженифър Анистън, когато бе попитана от журналист на Huffington Post дали пък Анистън не е въпросната звезда.

Източник: eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !