Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Колежка на Гери-Никол се провали в Гласът на България

отпечатай новината

29.03.2018 17:52 | Видян 3159 пъти | Гласували 1

Колежка на Гери-Никол се провали в Гласът на България

Мишел Страмински, колежката на поп сензациите Гери-Никол и Тита от момичешката група Sweet 16, се е провалила в „Гласът на България“.

Присъстващи на кастингите на тъмно разказаха, че варненката се появила със завидно самочувствие пред четиримата треньори, но нито един от тях не натиснал бутона „искам те“, докато тя пеела на сцената. Този негативен развой видимо я разстроил, тъй като това е поредният препъникамък в желанието й да стане голяма музикална звезда в България.

Мишел е доказвала, че притежава талант, но според запознати парчето, с което се явила пред Камелия, Графа, Поли и Лечев, изобщо не демонстрирало уменията й. Тя заложила на песен, която е далече от нейния стил и по този начин сама се саботирала.

Както е известно, след разпадането на триото и Гери-Никол, и Тита направиха успешна кариера у нас, а парчетата им оглавяват всички музикални класации. Единствено Мишел до този момент не е успяла да се реализира, което със сигурност не се е отразило добре на самочувствието й. Опитът й да си върне популярността отпреди години, именно чрез „Гласът на България“, също ударил на камък.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !