Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кралското семейство посрещна Великден

отпечатай новината

02.04.2018 13:41 | Видян 1819 пъти | Гласували 1

Кралското семейство посрещна Великден

Макар всеки момент да се очаква да роди, Кейт Мидълтън не пропусна неделната Великденска служба в катедралата Сейнт Джордж в Уиндзор.

Кейт и Уилям се присъединиха към Кралицата и други членове на кралската фамилия, включително Принц Андрю и дъщерите му Принцеса Беатрис и Принцеса Южени.

Кейт, която вече е в отпуск по майчинство, вероятно се появява за последен път в публичното пространство преди раждането.

За разлика от предишната си поява, при която сложи тесни дънки, този път херцогинята впечатли със строг класически тоалет. Черно палто, тъмнокафява шапка и масивни перлени бижута бяха съчетани в една много елегантна визия. Децата в семейството, Принц Джордж (4) и Принцеса Шарлът (която ще навърши 3 годинки на 2 май), бяха оставени у дома.
Готови за бебе номер 3

Междувременно се очаква всеки момент да се появи третото дете на Кейт и Уилям. За майката вече е подготвен специален луксозен апартамент в болницата Сейнт Мери в Лондон. Той е запечатан от съображения за сигурност. В същото крило на болницата Кейт роди и първите си две деца.

Говори се, че терминът й този път е на 23 април. От двореца Кенсингтън обаче не са съобщили официално точната дата. Целта е да се предодврати струпването на тълпа пред болницата, която да притесни екипа и останалите пациенти.

По същата причина, когато Кейт започне да ражда, в Сейнт Мери ще бъдат предупредени едва пет минути преди пристигането й. Тъй като всичко за посрещането на херцогинята вече е готово до последния детайл, това няма да представлява проблем.

Ако Кейт и новороденото са добре, тя вероятно ще бъде изписана още в деня на раждането или рано сутринта на следващия ден.

Източник и снимки: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !