Бран Старк приел финала на Игра на...

Бран Старк победи в Играта на тронове в едноименния...

Уилям и Кейт надминаха Хари и Меган в...

Уилям и Кейт надминаха Меган и Хари по последователи в...

Гринго на Софка стана скараджия в затвора

отпечатай новината

02.04.2018 12:23 | Видян 591 пъти

Гринго на Софка стана скараджия в затвора

Майстор на скарата се оказа Гринго на Софка. Тодор Давидов, както е кръщелното име на гаджето на Маринова, с охота се върти около барбекюто. И обещава сочни пържоли по празниците, ако управата на затвора в Казичене позволи празник, научи HotArena.

Скарата на зандана се прочу, след като Димитър Желязков–Очите направи купон в двора на пандиза. Снимки от празника стигнаха до медиите и Очите бе преместен в по-строг тъмничен затвор за излежаване на наказанието.

Затворниците се надяват съдбата да е по-благосклонна към Тодор Давидов–Гринго.

За кратко време усмихнатия певец стана любимец на пандизчиите. Някои от тях го очаквали с нетърпение, за да им разкаже за живота със Софи Маринова.

За отрицателно време той стана ВИП звезда, а освен това му остават и броени дни докато излезе на свобода.

Затворниците вече страдат, че скоро Гринго ще излезе на свобода и ще остави барбекюто на друг.

Давидов се прочу със злополучен рекет на бизнесмен, като дори молбите и сълзите на Софи Маринова не помогнаха да излезе предсрочно. Той лежи вече над 8 месеца в затвора, като присъдата му е десет месеца, но се надява да излезе предсрочно за добро поведение.

Самата Софи Маринова също сподели, че го очаква у дома през април.

Късметът явно е на страната на двойката, защото Гринго лежи в мечтаното място за излежаване на присъда. Затворническото общежитие в Казичене се слави със спокойствието и хигиенните си условия. Всяка килия има собствен санитарен възел, а затворниците се отпускат край езерото и барбекюто в по-топлите дни.

Гринго ползва и друго предимство. В Казичене, осъдените за първи път и с наказание до 5 години, могат да работят и извън решетките.

Софи Маринова също е щастлива, че може да посещава редовно любимия си. Тя често му носи необходимите провизии, като му ходи на свиждане всеки уикенд.
След чутовния скандал с опита за рекет Гринго е решил да се пречисти. Той посещава редовно затворническия параклис, а освен това си е обещал повече да не прави подобни простъпки.

„Бях лошо момче, бях побойник, но Софи ме промени”, споделя Давидов, който допреди това бачка като охрана, но покрай любимата си пропя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !