Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Избраха Кралица на цветята 2018 г.

отпечатай новината

02.04.2018 16:44 | Видян 1636 пъти

Избраха Кралица на цветята 2018 г.

По повод най-пъстрият български празник Цветница, в ресторант Рич Хаус, се проведе конкурсът Кралица на цветята 2018 год. Генералният спонсор на конкурса Beauty Bakery предостави награден фонд от 2000 лв. за носителката на короната.

Всички участнички получиха подаръци от този невероятен, южнокорейски бранд за натурална козметика. Гостите имаха удоволствието да опитат малка част от богатото меню на домакина, на по чаша шампанско предоставено специално за събитието.

Десетте финалистки дефилираха в първи тур с дрехите на LUXURY Clothes Bulgaria - дизайнерски дрехи, с премиум качество, на достъпни цени. Във втори тур момичетата показаха спортните екипи на марката за дрехи Fitness By Ann-G.

Певицата показва в колекциите си ярко изразен, спортно - екстравагантен стил. Финалният трети тур бе поверен на българската марка DETAILS, която навлезе на пазара с мотото „Всичко е в детайлите!“.

Водеща на събитието беше красивата Гери Дончева, а за перфектната визия на момичетата, организаторите се довериха на топ гримьора Светлана Арсова и нейния екип. Кандидатките за титлата получиха подаръци от Beauty Bakery, соларни студия Ergoline и българската марка за дрехи DETAILS.

За доброто настроение на гостите се погрижиха певиците Ann-G, Ivy и XS Band. За избора на Кралица на цветята отговаряха компетентното жури в състав: Иванка Давидкова – представител на фирма Голдън Секюрити ЕООД, Нели Узунова – представител на Златни пясъци Ад, Дейзи Христова – собственик на Beauty Bakery, д-р Петрана Каляшева – носител на множество награди за естетична дерматология и съсобственик на частен медицински център Дерма София, Ива Атанасова – Ivy – собственик на агенция за красота и стайлинг Look at me.

Продуцентът на събитието Цвети Разложка обяви победителката и връчи голямата награда предоставена от Beauty Bakery! Кралица на цветята 2018 е Юлияна Христова – на 20години, треньор по художествена гимнастика.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !