Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Есмер тръгна на лов за нов мъж

отпечатай новината

02.04.2018 17:45 | Видян 2889 пъти | Гласували 1

Есмер тръгна на лов за нов мъж

Бившата съпруга на Благой Георгиев - Есмер, го зачеркна от живота си и е готова за нова връзка. Рускинята, която се развежда с бившия футболист, не иска нищо да я свързва с него. Още повече фамилията. Есмер официално заряза името Георгиева, която прие след сватбата си с Благо.

След раздялата с футболиста рускинята скоростно си върна моминското Омерова, с което стана известна в света на спортните танци. С тази фамилия Есмер се представя и в социалните медии от няколко дни насам.

Бившата футболна половинка, подобно на Георгиев, тръгна на лов. Докато екснационалът обикаля чалготеките в София, Есмер си търси нов мъж из клубовете в Москва. Всяка вечер мацката е в различно известно заведение за латинотанци в руската столица. Компания й прави нейна близка приятелка.

Ако се съди по подаръците, които Есмер показва, явно вече има поне един обожател. Предстои да разберем дали рускинята скоро ще започне нова връзка, или е решила само да се забавлява.

Подобно на бившия й, който е като отвързан в София. След раздялата си с Благо Есмер се върна и към голямата си любов - аржентинското танго. Омерова, която вече е и блондинка, отново е в залата. Там тя танцува с различни партнъори.

Изпълненията са повече от страстни, показват качените от Есмер клипове. След това вечер следва обиколка на специализираните клубове по латинотанци, където бившата вече жена на Джизъса е във вихъра си.

Източник: Спортал

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !