Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бившите гаджета на принца са сред първите поканени на сватбата

отпечатай новината

03.04.2018 10:51 | Видян 2267 пъти

Бившите гаджета на принца са сред първите поканени на сватбата

Около 600 души са поканени на знаменитата сватба на принц Хари и Меган Маркъл, която ще се състои на 19 май, съобщава Harper's Bazaar.

На тържествената церемония ще присъстват бившият президент на САЩ Барак Обама, с когото принцът поддържа приятелски отношения и неговата съпруга Мишел, канадският премиер Джъстин Трюдо, принцесата на Швеция Виктория и кралското семейство на Испания.

През януари тази година бе съобщено, че Обама може и да не е сред поканените на тържеството, тъй като кралското семейство се опасява, че това може да изглежда недобре, заради настоящия президент Доналд Тръмп, който няма покана. Все пак това не се оказа достатъчна причина и семейство Обама е сред гостите. Освен политици, ще присъстват и бившите гаджета на Хари – Челси Дейви и Кресида Бонас, а също и знаменитата двойка Дейвид и Виктория Бекъм.

Актрисата Марго Роби също е сред звездите, които ще блестят на събитието, както и Елтън Джон, Ед Шийрън, Ели Голдинг и Крис Мартин.

От страна на невестата са поканени най-добрата приятелка на Маркъл – индийската актриса Приянка Чопра и партньорите ѝ от „Костюмари“ Патрик Джей Адамс и Абигейл Спенсър, също Оливия Палермо, тенисистката Серина Уилямс и стилистът Джесика Мълроуни.

Хари и Меган ще се бракосъчетаят в параклиса „Сейнт Джордж“ на Уиндзорския замък. Над 2 500 души публика от британския народ и благотворителни организации ще наблюдават пристигането на младоженците и техните гости, както и отпътуването на процесията с каляска след церемонията.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !