Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Зрителите на Стани богат не щат Джаро

отпечатай новината

03.04.2018 12:24 | Видян 1877 пъти

  Зрителите на Стани богат не щат Джаро

Леко притеснен и развълнуван в неделя вечер актьорът Михаил Билалов направи дебют като водещ на играта „Стани богат”. Зрителите обаче са на мнение, че е по-добре да върнат Ники Кънчев.

Актьорът, който стана известен като мафиота Джаро от сериала „Под прикритие”, седна на стола на Ники Кънчев и въпреки че бе в нова роля, успя уверено да се справи с нея.

Хиляди зрители с нетърпение се настаниха в неделя вечер пред малкия екран, в очакване на шоуто, което слезе от ефир преди четири години. Но вместо радост, остана неприятното усещане, че Билалов не успя да стигне до висотата на Ники Кънчев

„Много е суховато”, „Няма емоции, нито поведение”, „Билалов е приятен, но доста скучен” са отзивите в мрежата. Според почитателите на шоуто, предаването се нуждае от динамичен водещ с разчупено поведение, а Ники Кънчев несъмнено бе точният човек за тази задача.

„Ясно е, че е невъзможно да го сравняваме с Ники Кънчев”, лаконична е друга зрителка.

Впечатление направи, че Билалов през цялото време четеше сценария и фъфлеше доста неуверено. Профилът на Ники Кънчев пък бе залят от недоволни коментари, но водещият не е коментирал дали одобрява заместника си.

„Ти си еталон и класа. Незаменим, предаването загуби много без теб”, пишат му потребители.

Многохилядната аудитория не пропусна да забележи, че е доста трудно да се влезе в обувките на водещия. За да стане част от най-рейтинговата игра обаче, Билалов ще трябва още доста да се постарае. Той трябва да получи одобрението на продуцентите от световната компания, чиито регламент доскоро повеляваше, че начело на формата винаги трябва да застава журналист.

За мястото на Ники Кънчев се бореха още Юлиян Вергов и радиоводещия Димитър Павлов.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !