Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бременната Ирена Милянкова: Нямам мъж Чолата

отпечатай новината

03.04.2018 13:26 | Видян 4467 пъти

Бременната Ирена Милянкова: Нямам мъж Чолата

„И какво, ако съм бременна? Да, така е, но от голямата си любов, нямам мъж Чолата”. Така коментира новината, че очаква шесто бебе актрисата модел Ирена Милянкова, научи HotArena.

32-годишната красавица, която има четири наследници от първия си мъж Росен Чолов—Чолата, ще дари новия си мъж с втора рожба. Заедно с Никола Чолаков са заедно от три години, а вече имат общо осем деца, пише „България днес”.

Звездата от „Под прикритие” успя да запази в тайна новината за бебето, благодарение на факта, че стои далеч от светския живот и от шоу средите. Вместо това се е отдала на работата по отдаване на имоти под наем и дори през януари бе обявена за най-успешна, в агенцията, в която работи.

Към днешна дата многодетната майка се готви да роди поредното си момиче. А нейни приятелки се шегуват, че е готова да формира собствен отбор по художествена гимнастика.

Голямата любов на Ирена, както тя сама определя Николай, е брокер на недвижими имоти. Двамата се запознават именно покрай работата и бързо се събират.

„Той също има две деца, така че най-новото ни дете ще бъде осмото. От общо 7 деца, 4 живеят постоянно с нас. Другите са приходящи, тъй като са с бившите ни половинки”, разказва манекенката.

От децата на Ирена, Мелани — Роуз е най-голямата, следват Филип — Себастиан, който е боксьор и вече има златни медали, Уилям, Натали—Роуз и Виктория.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !