Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Златка Райкова копира Емануела

отпечатай новината

03.04.2018 15:29 | Видян 2730 пъти

Златка Райкова копира Емануела

Че Русата Златка мечтае да стане поп фолк певица е известно отдавна, нека не забравяме нелепите ѝ опити да пее в чалга триото Фатално три, а и сегашните ѝ напъни да се прави на изпълнителка.

Нека обаче отбележим, че кариера се гради с автентичен чар, талант и усет за такт, каквито доктор Енчев не би могъл да имплантира… В снощния епизод на Като две капки вода на плеймейтката Златка Райкова ѝ се падна лесната задача да имитира Гери-Никол, уви, Злати не можа да се справи дори и с това лесно начинание.

Зрители на шоуто коментират, че Райкова не само не могла да изпее парчето правилно и фалшивеела на всяка фраза, ами не се опитала и грам да влезе в кожата на хитовата рапърка, пише LifeOnline.bg. Коментарите и критиките са повече от критични, а някой се прехвърлят от участничтака към авторите на шоуто.

По-наблюдателните пък веднага забелязват, че гримът никак не напомня за Гери – Никол, а извиква спомен за фолк певицата Емануела и визията от клипа ѝ Нотариално заверен.

Всъщност като цяло, коментарите за работата на гримьорите са негативни още от старта на шоуто. Феновете  са забелязали, че се въртят едни и същи маски, перуки и стайлинги показвани много пъти.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !