Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Валерия Докузова снима комедия след MasterChef

отпечатай новината

03.04.2018 16:45 | Видян 2635 пъти

Валерия Докузова снима комедия след MasterChef

Последната участничка в MasterChef, която се раздели с надеждата за голямата награда – Валерия Докузова, разкри, че към момента ще замени приключенията зад печката със снимки на независим филм.

Красавицата е ангажирана със снимки на комедия, която любителите на седмото изкуство ще могат да видят на голям екран догодина, научи Монитор. Тя ще продължава да работи и за осъществяване на мечтата си да възстанови сладкарницата на майка си в Симитли.

Идеята се е зародила още преди години, но участието ѝ в MasterChef се оказва катализатор в планирането, тъй като Валерия е решена да докаже, че е царица на десертите.

Встрани от хобитата ѝ – като кулинарията и киното, Докузова ще продължи да се занимава и мода. Тя дебютира в средите през 2010 г, когато за първи път взима участие във Фестивал на прическата и красотата.

Тя знае от малка, че иска да се изявява на подиума и сцената, затова и целенасочено се явява на кастинги за фотосесии, реклами и филми. Завършила е Националното училище по танцово изкувство в София, за да разшири мирогледа извън родния си град Симитли. В последствие се занимава с народни танци, модерен балет, кизомба, суинг и салса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !