Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Криско с нов дуетен партньор

отпечатай новината

05.04.2018 10:07 | Видян 1659 пъти

Криско с нов дуетен партньор

Kултовият рапър Криско пуска дует с една от емблематичните звезди на родната музика Слави Трифонов. Сигурни източници вече потвърждават, че именно той е вторият изпълнител в песента „Гледай как се прави“.

Преди седмица Криско отправи предизвикателство в своя профил като публикува фото, с което съобщи, че през април ще излезе колаборация между него и друг изпълнител. „Може ли да познаете с кого?“, подхвърли шеговито във Фейсбук Кристиян Талев. Няколко дни по-рано той заяви в интервю, че ще пусне дует с легенда в българската музика. Това бе хитър ход от негова страна, като така вдигна шум около предстоящия си проект.

Междувременно последната песен  на рапъра, която е в колаборация с неговите колеги Димчо и Боро Първи, предизвика истинска сензация в интернет. Клипът  към  „Мърдай“ събра почти 10 милиона гледания от излизането си до този момент, а феновете на тримата рапъри напълно полудяха по култовото парче. Хитът „Мърдай“ е продуциран от компанията на габровския рапър, а режисьор на видеоклипа е Павлин Иванов - Bashmotion.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !