Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Басистът на Guns N' Roses става журналист

отпечатай новината

06.04.2018 09:13 | Видян 3095 пъти

Басистът на Guns N' Roses става журналист

Басистът на Guns N' Roses Дъф МакКагън ще влезе в журналистически обувки, за да интервюира носителя на „Оскар“ Шон Пен. Повод за разговора им ще е първият роман на актьора "Bob Honey Who Just Do Stuff".

„Искам автор, който не мрази книгата ми“, е заявил Пен на Seattle Times след като преди седмица критиката буквално го разби от отрицателни оценки за белетристичните му упражнения. Самият холивудски ас е поискал Дъф да го препитва. Най вероятната причина е познатата позиция на музиканта относно писаното слово. През 2011 г. басистът на Guns N' Roses сподели пред Publishers Weekly, че изпитва голямо уважение към книгите и техните автори. „Думите са валута, която може да бъде много ценна за мен. Използвайте думи пестеливо и ги обгрижвайте като златен прах, или още по-добре, като диамант", заяви МакКагън.

И докато държи диктофона, басистът трябва все по-усилено да мисли и за музикалната си кариера. Легендарната банда се завръща за 7-седмично турне по фестивали през лятото, но какви са плановете им преди и след това съвсем не е ясно. До момента ядрото на групата – Дъф, Аксел Роуз и Слаш, не са дали нито едно интервю заедно.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !