Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Памела Андерсън: Playboy спаси живота ми

отпечатай новината

05.04.2018 11:25 | Видян 2686 пъти

Памела Андерсън: Playboy спаси живота ми

„Връзката“ на Памела Андерсън с мъжкото списание Playboy датира още от 1989 година - тогава актрисата се снима за първи път за изданието. Близо 30 години по-късно тя има десетки сесии и корици за „мъжката библия“. И дори твърди, че Playboy e спасил живота й, след като е била изнасилвана няколко пъти в младостта си.

„Като малка бях сексуално малтретирана от бавачката си, която вече не е жива. Отношенията ми с мъжете в началото не бяха особено добри. Бях болезнено срамежлива като дете. А след като пораснах, Playboy ми даде сили. Наистина спаси живота ми. Чувствах се в капан и трябваше да се освободя. Това беше пробив за мен, там се срещнах с артисти, активисти, джентълмени. Започнах да водя забавен и див живот“, споделя Андерсън.

Звездата от „Спасители на плажа“ признава, че пътят й към успеха не е бил лесен, но окуражава всеки „да стъпи извън комфортната си зона“. „Бъдете смели, гмурнете се в неизвестното. Всички имаме трагедии в живота си, трябва да ги помним и да бъдем добри един с друг. Но да живеем живота си наистина“, призовава Памела.


Източник: eva.bg
Снимка: Playboy

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !