Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Четирима виртуози се събират у нас

отпечатай новината

05.04.2018 13:14 | Видян 911 пъти

Четирима виртуози се събират у нас

Четирима гениални инструменталисти обединиха сили в общ проект, който българската публика ще има привилегията да чуе за пръв път на 8 май в столичния „София лайв клуб“.

Кийбордистът Скот Кинси от легендите на фюжъна Tribal Tech, басисът Матю Гарисън, свирил с Джон МакЛафлин и Хърби Хенкок, перкусионистът и вокалист Арто Тунджбояджян, делил сцена с Ал Ди Меола и барабанистът Гари Новак, работил с Аланис Морисет, Стинг и Чък Къриа пристигат със своята влудяваща музика, смесица от фюжън, фънк, електроника и арменски фолклорни ритми. Един концерт за ценители и любители на музиката с главно „М“.

Всичко в Human Element започва сякаш е планирано... Събира ги любовта към музиката, Weather Report, Mahavishnu Orchestra и желанието да продължат традицията на големите в музикалния свят.

Зад гърба си имат стотици концерти, участия във фестивали, награди и не на последно място спомени от сцената с имена като Чък Кориа, Ал Ди Меола, Джо Завинул, Джон Маклафлин и много други, зад които са стояли. Явно идва време да минат на първа линия.

Буквално за няколко дни записват парчетата от едноимения първи албум. Всички допринасят за звученето на мелодиите и всеки един звук има по малко от виждането на всеки от великолепната четворка. Билетите за музикалното пиршество за на цени от 40 лв, а в деня на концерта – 50 лв.

Източник: Monitor

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !