На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Фицата за новата любов: Случи се чудо!

отпечатай новината

05.04.2018 16:35 | Видян 4025 пъти

Фицата за новата любов: Случи се чудо!

Неотдавна актьорът от сериалите „Скъпи наследници” и „Домашен арест” се раздели с жена си Милена, с която имат дъщеря Рая. Причината бе неочакваната любов, която го лумна между него певицата Севинч Ибрахим, писа „Уикенд“.

Малко след първите слухове стана ясно, че са самата истина, а после дойде и новината, че Фицата, както всички го наричат, очаква второ дете. Днес няма напрежение между актьора и бившата му съпруга, нито между нея и новата му половинка. Самият Филип Аварамов пък се старае да е всеотдаен баща и дори често се случва да отказва роли в постановки, за да прекарва повече време с голямата си дъщеря и по-малката й сестра.

„За мен той е моето лично чудо. Последната брънка от прекрасно подредени неща”, сподели Севинч в съвместна тв изява с любимия й Филип. Той също описа любовта им като чудо. Спомена даже, че не се познават само от този живот, за което със Севинч често говорели.

Началото на любовта им не било никак лесно, тъй като Филип все още не бил официално разделен с вече бившата си жена. Това стана ясно от признанието му, че е трябвало да направи избор. „Не мога да кажа, че няма никаква вина, защото това е тежък избор, особено за човека, който оставяш”, сподели актьорът. Допълни, в отношенията му с Милена за съжаление така се развили, че той потънал в някакъв вид работа, но затова си имало причина: „Смъртта на майка ми през 2007 г. ми даде неочакван тласък, някак ми зави живота само в работа. И аз много работа свърших за 10 години… В един момент, когато вече разбрах, че ще имам второ дете, една сутрин си казах: „Започва нещо друго и няма смисъл да бъда вече този човек, който бях досега, да приемам повече от нещата само и само да се случат, само и само да забравя нещо. Няма вече какво да забравям, аз вече всичко помня”.

Още при запознанството си, Филип и Севинч се припознали като сродни души и били убедени, че няма как да пренебрегнат силните си чувства. Затова и решението, което актьорът взел, не било дълго обмисляно.


Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !