Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Президентът на Бугати разкри какви хора купуват коли за $3 млн.

отпечатай новината

10.04.2018 10:36 | Видян 1224 пъти

Президентът на Бугати разкри какви хора купуват коли за $3 млн.

Президентът на Бугати, едно от най-популярните имена в автомобилната вселена, разкри какви хора купуват коли за $3 млн. Стефан Уинкелман пое председателството на компанията през януари, като преди това бе управляващ директор на Audi Sport и главен изпълнителен директор на Lamborghini. Според Уинкелман най-новият автомобил Chiron е продаден до 2021 г.

 Chiron се продава с начална цена от около 3 милиона долара. Очаква се да бъдат направени 500 от колите през следващото десетилетие.

"Автомобилите ще бъдат лесно продадени и ще получим искания да изградим повече - дори и 500 да е максималният брой", заяви Уинкелман пред Businessinsider.

Според него клиентите на компанията, които биха похарчили 3 милиона долара за кола, са бизнесмени от Северна Америка, Европа, Близкия Изток и Япония.

"Те обикновено имат колекция от около 30 автомобила в домакинството", каза Уинкелман. "Те също имат кораби, къщи и частни самолети". По думите му това са хора, които се радват на живота и са напълно наясно защо купуват такъв автомобил", добави той.

Според Уинкелман клиентите му притежават добре усъвършенстван инстинкт за намиране на стойност при покупка.

Вземането на една от колите означава, че получавате в ръцете си върху нещо наистина уникално. Chiron притежава безупречен лукс и вечна красота, смята Уинкелман. Супер колата вдига 261 км / ч, като дори не се знае каква скорост реално може да развие", посочи още той.
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !