Само албанците са по-ниски от нас в...

Само албанците са по-ниски от нас в Европа: Фотофакт

Нели Рангелова е Певец на годината 2024

Нели Рангелова е тазгодишната носителка на наградата...

Джена нанесе жесток удар на родителите си

отпечатай новината

10.04.2018 17:16 | Видян 4336 пъти

Джена нанесе жесток удар на родителите си

Джена зачеркна и родителите си от живота си, след като вече няколко години не говори с по-малката си сестра Борислава. Певицата не покани майка си и баща си на рождения ден на първородното им внуче.

Преди няколко седмици наследникът на Джена и съпругът й Атанас Атанасов – младши навърши една годинка. По всички клипове и снимки, които фолкдивата публикува в социалните мрежи присъстват единствено свекърът и свекърва й.

Собствените й родители обаче ги няма нито на снимки, нито в живота на малкия Наско, пише седмичник. Майката на Джена приемала много тежко този факт, но всеки път, когато се обади на звездата си щерка, тя нямала много време да говори с родителката си и набързо приключвала телефонния разговор.

За сметка на това Джена приела родителите на съпруга си – музикантите от орк. Канарите Атанас Стоев и Надя Стоева. Дори се обръщала към тях с „мамо“ и „татко“.

Собствените си родители обаче не почитала по никакъв начин. След като се запозна с мъжа си Джена спря да говори и със сестра си, дори не я покани на сватбата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !