Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мадона първа на убийството на Версаче

отпечатай новината

11.04.2018 13:03 | Видян 2096 пъти

Мадона първа на убийството на Версаче

"След като се идентифицирах, отидох до вилата на Джани на Оушън драйв. Мадона ме чакаше вътре", разкри Версаче пред модните журналисти Майкъл Еберт и Свен Михаелсън в ново интервю за Ssense.

"Никога няма да забравя, че тя се опитваше да ме утеши тогава... Навсякъде в къщата имаше агенти на ФБР, разпитваха ни и провериха всички чекмеджета - кошмар, брат ми току-що беше убит и ние бяхме третирани като заподозрени, но така работят агентите на ФБР", каза още Донатела.

Разбира се, Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история, не е взела точните моменти, които Донатела описва. Ако Райън Мърфи знаеше, че царицата на попа е била там, той със сигурност щеше да знае как да я включи в разказа си.

Макар че, и преди имаше слухови за присъствието на Мадона на мястото веднага след престъплението, досега не бяха разкривани детайли от случката. В деня на убийството Донатела беше в Рим, подготвяйки се за предстоящо модно шоу. Мадона беше в звукозаписно студио, вероятно в Лос Анджелис, работейки по албума Ray of Light.

"Записвахме Swim в деня, когато бе убит Версаче", заяви продуцент Уилям Орбит за списание Q през 2002 г.

По думите му Мадона била голяма приятелка с Джани и сестра му, като се чували непрекъснато по телефона.

По това време Мадона имала къща на континенталната част на Маями и често гостувала в имението на Версаче, когато и двамата били в града. Можем да си представим как спира работата си върху албума, когато получава новини за смъртта на близък си приятел и отлита за Маями.

Но как е влязла в дома, без никой да я е забелязал? Домът има много входове в задната си част. Вероятно Мадона е била в състояние да се промъкне незабелязано.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !