Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дупничанка счупи тъпомера в Стани богат

отпечатай новината

11.04.2018 16:07 | Видян 3290 пъти

Дупничанка счупи тъпомера в Стани богат

Фамозна млада дама от Дупница счупи тъпомера в шоуто „Стани богат”. Александрина ще остане в история на целия формат като един от най-колоритните участници, а разсъжденията й удивиха цяла България, пише flagman.bg. Затрудненията на брюнетката, която хиляди могат да се закълнат, че е маскирана блондинка, започнаха след въпросите за втората сигурна сума от 2500 лева. „В коя от столиците слънцето изгрява най-рано?”, попита Билалов и даде 4 възможности за отговор – Анкара(Турция), Тбилиси(Грузия), Душанбе(Таджикистан) и Техеран(Иран).

„Тук трябва да поразсъждавам малко. Изобщо не ме бива в столиците”, предупреди в началото Александрина, но никой не предполагаше какво ще последва. „Ще ти помогна малко. Къде трябва да се намираме, за да изгрее слънцето най-рано – на Запад или на Изток”, опита се като на първолак да я насочи водещият. „Ммм, на изток…мисля”, неуверено каза тя и след това продължи да размишлява. „Това, което ми изниква в главата, нещо, което съм чувала е „западно сияние”, което ми навява на мисълта, че може би, възможно е, да е на Запад”, каза тя. „Мислиш, че слънцето изгрява от Запад?”, шокирано я запита Билалов.

„Коя е страната на изгряващото слънце? Знаеш я!”, пак се опита да я насочи той, но бе ясно, че Александрина не знае. Заради това колоритната млада дама пожела да се допита до публиката. Отговорът бе категоричен в полза на Душанбе, но тя продължи да размишлява на тема география, след което обяви, че Анкара е в Гърция, за Тбилиси само е чувала, но не знаела къде е, а за Техеран и Душанбе вдигаше рамене. „Адреналинът ми се повиши, искам да изпея една песен на Бионсе”, призова Александрина, след като прескочи трудното за нея препятствие. Тя премина на друг въпрос – за 5 хил.лева.

„Срещу какво стотици лекари от Квебек подписаха протестна петиция през март?” – увеличение на заплатите, намаление на заплатите, униформите на медсестрите и изкуственият интелект. Разсъжденията и тук бяха уникални. Александрина не знаеше къде се намира Квебек (Канада), а след това се оказа, че не знае и какво е „изкуствен интелект”. Според нея „изкуствен интелект” е нашумял проблем в България – „да се назначават студенти със солидно заплащане без познания”.

„Това ли е изкуствен интелект?”, неосъзнаващо запита Билалов. „Не съвсем. Изкуственият интелект е човек, който парадира с интелект, а всъщност не е чак толкова…”, поразсъждава на глас Александрина. По-късно тя се поправи и обяви „изкуствен интелект” за голяма организация. Младата и неособено интелигентна дама потърси помощ от приятел, но й бе подаден грешен отговор, което доведе до отпадането й – за съжаление на десетки хиляди зрители, които тази вечер гледаха едно от най-запомнящите издания на формата. Часове, след като участието на Александрина бе качено във видеоплатформите, то бе свалено от хората, поддържащи страницата на "Стани богат".

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !