Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Брад Пит имал шестмесечна връзка с красива архитектка

отпечатай новината

12.04.2018 10:16 | Видян 1951 пъти

Брад Пит имал шестмесечна връзка с красива архитектка

Брад Пит излиза с красивата архитектка Нери Оксман от шест месеца, твърдят булевардните издания в САЩ. Връзката на холивудската звезда с професорката датира от миналата есен, като според информациите двамата са работили заедно по архитектурен проект.

54-годишният актьор отдавна е известен със страстта си към архитектурата и дизайна. Той дори има собствена линия мебели. Колкото до 42-годишната Нери за нея се знае, че е американка с израелски корени и освен талантлива архитектка е уважавана университетска преподавателка по специалността.

Колега на Оксман я описва пред списание People като „великолепна“ и дори „гений“. Той добавя: „Брад и Нери веднага бяха привлечени един от друг, защото споделят една и съща страст към архитектурата, дизайна и изкуството. Професионалното им приятелство бързо прерасна в нещо повече. Брад иска да прекарва повече време с Нери, защото тя е завладяваща.“

Талантливата брюнетка е и художник, като нейни произведения са включени в колекции в различни музеи в Париж, Виена и Бостън. Нери има един брак зад гърба си с аржентинския композитор Освалдо Голиджов.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !