Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Тото вдига сватба

отпечатай новината

12.04.2018 15:07 | Видян 6686 пъти

Тото вдига сватба

Рапърът Тото от група Скандау няма търпение да влезе в редиците на женените мъже.

Победителят в последния сезон на шоуто ВИП Брадър обмисля да предложи брак на дългогодишната си приятелка Яна. Йонислав Йотов, както е истинското му име, планира специалният миг да бъде изпълнен с много романтика и се надява половинката му да изрече заветното „да“.

Според някои клюки Тото вече е предложил на Яна по време на пътуване до Лондон, но истината се оказва малко по-различна. Той наистина предвиждал да падне на колене с годежен пръстен в ръка, но все още изчаквал най-подходящият момент за това, твърдят хора от обкръжението му.

Йотов старателно избирал бижу за безимения пръст на приятелката си и бил готов да се изръси с тлъста сума, за да я впечатли.

Изпълнителят се решил на тази крачка, защото с чаровната Яна Червенкова преминали през много трудности заедно, ала все още се обичали силно, пише Уикенд. Няколко пъти дори се разделяли за седмици, но пак се събирали.

На четвъртата година от връзката им скъсали и той залитнал по друга жена, но след месец с подвита опашка се върнал при голямата си любов. Тогава блондинката намерила сили да му прости, ала преди няколко месеца отново била напът да го зареже заради флиртове му с дизайнерката Мегз и писателката Ваня Щерева в Къщата на ВИП Брадър.

Тото обаче извади късмет и си тръгна като победител от шоуто, а това смекчило гнева на Яна, която също се сдоби с популярност покрай известното си гадже.

Говори се, че рапърът все още се страхувал да не изгуби сродната си душа и бил готов да я върже с брак и деца. Засега Яна не искала да забременява, но отдавна мечтаела да се види в бяла рокля и очаквала предложение от дългогодишния си партньор.

Тото също се чувствал готов да се впусне в това предизвикателство, та по всяка вероятност съвсем скоро ще има сватба. Изпълнителят планирал да вдигне шумно тържеството в родния си град Враца, на което да покани всичките си приятели и роднини.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !