Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Мелания ли е новата Даяна?

отпечатай новината

12.04.2018 15:37 | Видян 4851 пъти

Мелания ли е новата Даяна?

Помните ли печалния образ на лейди Даяна от последните месеци и години от живота ѝ с принц Чарлз? В същата роля влиза напоследък първата дама на Америка Мелания Тръмп. И в драмата отново е замесена жена, която значително отстъпва на жертвата.

Ако семейната трагедия в двора на Уиндзорите започна от увлечението на Чарлс по грозноватата Камила Паркър-Боулс, в случая с манекенката от словенското Ново место ролята на фаталната изкусителка се пада на простоватата порноактриса Стефани Клифърд, известна с бурното си артистично произвище Сторми Даниелс. Целият свят тръпне да разбере как ще се развие сапунената опера в Белия дом. Свидетелствата за разлома в първото семейство вече са налице.

Мелания Тръмп за пореден път демонстрира нежелание да застане до съпруга си, като не го придружи на Молитвената закуска с участието на лидери от 130 държави, включително председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и кмета на София Йорданка Фандъкова през втория уикенд на февруари. Преди това, в края на януари, в последния момент отказа да лети с него до Световния икономически форум в Давос, където президентът имаше тежка схватка със световни водачи като Макрон и Меркел.

Мелания предпочете да посети имението на семейството във Флорида, което доста пострада от урагана Ирма, но изкара там само 24 часа.

Тя стана първата жена на президент, която не влезе заедно с него в залата на американския парламент за първото му обръщение към нацията – речта за състоянието на съюза, след една година на поста. Мелания присъства в залата, но нито веднъж не се усмихна, а гледаше лошо от балкона. Излязоха и кадри, на които личи как първата дама се опитва да оттласне ръката на президента от своята, докато вървят един до друг към хеликоптер №1 на Америка.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !