Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джерард Бътлър оцелява в самолет с терористи в София

отпечатай новината

14.04.2018 09:00 | Видян 2388 пъти

Джерард Бътлър оцелява в самолет с терористи в София

Поне един месец – толкова време ще остане холивудската звезда Джерард Бътлър на българска територия, след като днес щракна клапата на Код: Ел Ей у нас, научи Монитор. Екранният Майк Банинг пристигна в София ден по-рано и не пропусна да си щракне селфи с всеки екзалтиран фен по улицата на града.

Нещо повече, актьорът посети и столичен фитнес, където с телефон в ръка за снимка го очакваше и двукратният победител на ВИП Брадър Джино Бианкалана.

Преди да акостира в София, актьорът засне сцени от предстоящия филм и в Лондон. Партито за финала на работата по лентата в английската столица пък той посети заедно с новия си домашен любимец – кученцето Шушка, което звездата приюти от Витоша.

Действието в третото попълнение във франчайза на Код: Ел Ей ще се развива на борда на самолет, а в основна мишена на терористите този път ще се превърне самият Банинг. Компания на големия екран ще му прави още Ник Нолти, който също вече е на български терен.

Съвсем скоро у нас се очаква да пристигнат още Джейда Пинкет Смит и Морган Фрийман, който вероятно ще седне в стола на президента на САЩ, след като Арън Екхарт се оттегли от продукцията година по-рано.

„В предишните филми заложихме повече на екшъна, сега ще се фокусираме върху демоните, които се крият в душата на Майк“, загатна наскоро Бътлър.

Екипът на Код: Ел Ей, начело с режисьора Рик Роман Во, трябваше да пристигне у нас седмици по-рано, но контузия на Бътлър забави графика на снимките. Припомняме, че миналия октомври актьорът бе приет в болница, след като претърпя лек инцидент с мотоциклета си. За щастие той се размина единствено с натъртване на крака.

Код: Ел Ей се очаква да се появи в киносалоните през 2019 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !