Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Петко Димитров и Яна с ново начинание

отпечатай новината

13.04.2018 15:05 | Видян 6672 пъти

Петко Димитров и Яна с ново начинание

Петко и Яна дадоха първо интервю от месеци. Двойката гостува на Гала в "На кафе" и разкри от къде идва името на малкия им син, как е преминала бременността на Яна и още редица подробности около личния си живот. "Тези дни бяхме в Сандански с децата при наши близки приятели", започна Петко, а любимата му го допълни като обясни, че те никога не се разделят с малките си наследници.

Двамата разкриха каква символика се крие зад името на малкия им син Ян. "Харесвам си името, но не искахме да го кръщаваме на мен. Сега е модерно двойките да кръщават децата си на бащите, но ние разчупихме този стереотип и го кръстихме на майката. Аз реших, че искам да бъде на Яна", споделя Димитров и разказа колко красива е била Яна, когато е била бременна: "Яна като беше бременна, беше много красива, беше много сладка, защото не се е променила визуално – нито краката са й се подули, нито лицето. Тя беше едно голямо сладко коремче."

Петко е присъствал и на двете раждания, но е чакал пред стаята и се пошегува, че все пак двамата са държали да има любов и след раждането, за това не си е позволил да гледа отблизо. Танцьорката е известна с работохолизма си. Тя разказва, че дори по време на бременността е работила, но коремчето й е станало твърде голямо и е прекъснала, докато роди.

Яна споделя, че големият им син Доминик много е ревнувал от малкото си братче в началото. Невинно и по детски той е обяснявал на майка си колко много я обожава. А след това я е питал "Мамо, какво е да обожаваш?" Тя разкри и кой е най-големият и помощник в отглеждането на бебето. Изненадващо или не, това е именно най-големият син на Петко от връзката му с Мария Игнатова - Виктор.

Те изключително много се гордеят с него, а Яна признава, че 11-годишният Вико е най-големият й помощник на света. "Вико постоянно виси на врата на Яна и повтаря колко обича "мама Яна", Доми прави същото с Мария. Ние сме едно голямо щастливо семейство", разказва с усмивка Петко. Двойката посочи Яна като по-строгия родител. "Обичам дисциплината и ги тормозя малко повече. Единият трябва да вкара нещата в ред", обяснява тя. Петко Димитров разкри и интересни подробности около новия клуб, който отваря.

Той ще носи емблематичното и легендарно име Night Flight, което е добре познато на столичани. Ролята на Яна е да подготви танцьорките професионално и двамата посочиха, че това именно помага много в нощните им заведения, тъй като хората обичат да гледат красиви неща. Петко обясни и какво е новото в клуба, като - мултимедията е на най-високо ниво, последната дума на техниката, озвучаването и всичко, което е типично професионално е на най-високо ниво. "Като мениджмънт сме вкарали нови детайли.

Различното от всички други клубове е, че имаме момичета от Русия, Украйна и Бразилия, което не се вижда всеки ден. Дискотеката е доста голяма и ще се случват различни неща. Няма да е клуб, в който влизаш, DJ пуска музика и айде. Хората ще бъдат свидетели на едно "уау" шоу", каза Петко.

Източник: БЛИЦ


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !