Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бътлър върна кучето Шушка във Витоша

отпечатай новината

16.04.2018 13:36 | Видян 1921 пъти

Бътлър върна кучето Шушка във Витоша

„Най-добрият ми приятел“ - така холивудската звезда Джерард Бътлър се обръща към домашния си любимец – кучето Шушка, което спаси от Витоша преди месеци. Днес двамата са отново в България, като повод за това дават снимките към новия екшън на актьора „Код: Ел Ей“. След като приюти Шушка, Бътлър не се отделя от нея, като дори я заведе и на партито по повод финала на работата на терен по предстоящия филм в Лондон.

„Шушка израстна от куче, което не се доверяваше лесно, ставаше агресивно, когато наоколо има храна и други животни, до едно от най-милите създания, с които съм работила някога“, написа по адрес на кучето оборотната треньорка на домашни любимци в Ел Ей Тамар Гелър, в чийто списък с клиенти освен Бътлър влизат още звезди като Опра Уинфри, Елън Дедженеръс, Бен Афлек и др.

Звездата от „300“ и „Геобуря“ кацна у нас преди седмица, когато стартира и работата по „Код: Ел Ей“ у нас. Заедно с него бе и Ник Нолти, а съвсем скоро очакваме в София да пристигнат още Морган Фрийман и Джейда Пинкет Смит. Действието на третия филм от франчайза на Бътлър ще се развива в самолет.

Този път именно агент Майк Банинг пък ще се окаже в прицела на терористи, след като е несправедливо обвинен в опит за убийство на президента на Щатите (в ролята влиза Фрийман – б.а.). Въпреки че мнозина предполагаха, че локацията на събитията в заглавието ще доведе до масово използване на специални ефекти, самият актьор загатна, че „Код: Ел Ей“ ще се фокусира не толкова върху престрелките и раздаването на крошета, колкото върху вътрешните демони на героя му Банинг.

Дали ще изпълни обещанието си, ще разберем чак през 2019 г., за когато е заложена премиерата на филма. Режисьор на продукцията е Рик Роман Во, а сред прясно присъединилите се към каста актьори е и Майкъл Ландис („Приятелят на гаджето ми“, „Злато“).

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !