Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Изплува скандална тайна от миналото на Златка Райкова и Георги

отпечатай новината

16.04.2018 16:09 | Видян 6439 пъти

Изплува скандална тайна от миналото на Златка Райкова и Георги

Русата Златка отказа за трети път да вдига сватба с ММА боеца Георги Валентинов. Близки до тях разкриха, че спортистът нарочно е паднал на колене в ефир, тъй като предишните му опити били неуспешни и смятал, че пред камерите на Като две капки вода няма да му откаже.

Оказа се, че това далеч не е първото предложение на Георги, научи седмичник. В миналото мачото е получил два отказа от любимата си, която изтъкнала, че един подпис не значи нищо.

Думите й обаче предизвикали обратния ефект, и вместо да се разстрои, Валентинов се мотивирал да спретне предложение за чудо и приказ, точно като в мечтите на повечето жени.

Макар да се съгласи да стане законна съпруга на Георги, Златка ясно отсече в ефир, че не мечтае за голяма и пищна сватба. Тя подчерта, че емоцията от вечерта й е била достатъчна и основното се е случило на сцената на риалити формата, оттам насетне няма да бърза да организира тържество.

Това накара последователите й да се досетят, че сватба няма да има, а любимката им ще продължи да живее с Валентинов както досега.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !