Лео дължал пари на Ронан Кийтинг

Певецът от „Боузоун“ Ронан Кийтинг не може да...

Джена даде благословията си на Чанинг

Ако очаквате драматична реакция от страна на Джена Дюан...

Акробатично шоу на въздушен куб за първи път в бг заведение

отпечатай новината

16.04.2018 15:07 | Видян 694 пъти

Акробатично шоу на въздушен куб за първи път в бг заведение

В края на март, когато Богинята на нощния живот в София отпразнува втория си рожден ден с три впечатляващи партита, за първи път клиентите на български клуб видяха спиращ дъха номер - акробатично дуо на въздушен куб. Невижданото у нас съчетание е резултат от дълга и сериозна подготовка и изисква дълги репетиции за постигане на съвършена ловкост и синхрон.

През изминалия уикенд номерът беше акцент в шоупрограмата на тематичните партита The Wind of Dreams с гост изпълнители Азис и Фики. През трите дни обаче в изпълнението на сложния номер се включиха четирима акробати, които оставиха без дъх клиентите на Megami Club – Hotel Marinela с безупречен баланс и красиви акробатични фигури.

Акробатиката на въздушен куб ще остане в шоупрограмата на клуба, който всяка седмица изненадва гостите с нещо ново.

Следващата парти тема е Touchdown. Гост изпълнител на 19 април, четвъртък, ще бъде Емануела (всички притежатели на ISIC/ITIC карти влизат безплатно и получават 10% отстъпка от сметката).

В четвъртък входът ще бъде безплатен и за всички дами. Софи Маринова ще гостува на 20 април, петък, а в събота, 21 април, е традиционното DJ парти с резидънт диджеите Maxy и Spirit.

Освен впечатляващото акробатично шоу на въздушен куб, в шоупрограмата на клуба ще се включат балет Megami, акробати, топлес красавици и други.

За да не пропуснете най-добрите партита в София, резервирайте своето място на номер 0879 333 999 и станете част от емоцията и магията на Megami Club – Hotel Marinela.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !